Adatvédelmi tájékoztató

Kik vagyunk

Weboldalunk címe: https://dronart.hu

Projectmanager:  Bognár Tibor (Továbbiakban: Adatkezelő)

Székhely: 8660 Zala Dózsa Gy. u. 1/a /Hungary

E.mail: info/kukac/dronart.hu

Adószám:

Személyes adatok kezelése

Média

A Galériában szereplő képek és videók szerzői jogvédelem alatt állnak. /Tulajdonos: Bognár Tibor/ Módosításuk semmilyen módon nem lehetséges. A képek terjesztése és bármifajta megosztása csak a szerző (tulajdonos) megnevezésével; vagy cégnevének (dronArt) feltüntetésével; illetve.a honlapra (https://dronart.hu) utaló kattintható link elhelyezésével lehetséges. A videók megosztása videó-portálokon engedélyezett.

Kapcsolattartási és Árajánlat kérési űrlapok

A személyes adatok kezelésének jogalapja minden esetben az Ön önkéntes hozzájárulása.

Személyes adataihoz (név, email cím, stb…) kizárólag az Adatkezelő juthat!

Az adatkezelés célja a honlap látogatóinak megkeresésére adott informatív válasz, megrendelések teljesítése.

Az adatok megőrzésének időtartama az ügyintézés időtartamára terjed ki. (Személyes adatait – kérésére – az ügymenet lezárása előtt is töröljük.)

A rendelkezésünkre bocsátott adatokat (név, email cím, stb…) csakis arra a célra használjuk fel, amire azt Ön rendelkezésünkre bocsátotta, és ezen adatokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeljük.

A honlap meglátogatása során internetes szerverünk személyes adatnak nem minősülő információkat regisztrál a látogatókról. Ezen információk körébe tartozik az IP-cím, a honlap meglátogatásának időpontja, számítógépe operációs rendszerének típusa.

Sem az IP címek, sem a felhasználók egyéb adatai nem kerülnek azonosításra a felhasználók személyével!

Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy a tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

Hivatkozás:

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI RENDELETE (GDPR)